Online virágrendelés

kijárat a rohanó világból

Kruchió László érdemelte ki idén a

Monorért Emlékplakett és Oklevél kitüntetést

Immár harminc éves hagyomány Monoron, hogy a várossá avatás évfordulóján, nemzeti ünnepünkön, március 15-én adják át a legrangosabb városi kitüntetéseket. Monor Város Önkormányzatának képviselő-testülete városunk érdekében végzett kiemelkedő közhasznú tevékenysége elismeréseként, a helyi közösséget építő, önzetlen munkájáért Kruchió László részére Monorért Emlékplakett és Oklevél kitüntetést adományoz.

Kruchió László 1980. február 18-án született. A monori Kossuth Lajos Általános Iskola biztos alapokat adott a továbbtanuláshoz. A Kecskeméti Főiskola Kertészeti Karán diplomázott, miközben Erasmus ösztöndíjasként Németországban is folytathatott kertészeti tanulmányokat, ahol elsajátíthatt a virágkötészet és virágdekoráció újszerű, modern stílusjegyeit. A főiskolai évek alatt számos megyei és országos virágkötészeti versenyen vett részt. A főiskolai éveket követően is több helyen szervezett kiállításokat, rendszeresen versenyez.

Éveken keresztül Padovában és Drezdában is dekoráció és standkülöndíjban részesült, majd 2018-ban Drezdában megnyerte az európai virágkötő versenyt, a közönségdíjat is elhozta. 2019-ben nyarán is, a szervezők meghívására ő képviseli országunkat ezen a rangos versenyen.

Monor városának standját is ő készítette az Utazás kiállításon, amely a kiállításnak egyik legszebb, legtöbbet fotózott standja volt. 2004-től a Magyar Orchidea Társaság évenkénti rendszeres, a budapesti Vajdahunyadvárban megrendezésre kerülő, tavaszi illetve őszi kiállításának a művészeti vezetője. Több, nagy budapesti luxusszállodával, étteremmel tartós szerződése van. Dekorálja a budai Sándor Palota épületét, készíti a delegációk protokolldíszeit és a delegációkat fogadó csokrokat.

teljes cikk