Online virágrendelés

kijárat a rohanó világból

Online

virágrendelés

Kedves Látogató!

A jelenleg kialakult helyzetben a dolgok folyamatosan és gyorsan változnak, ezekre a változásokra pedig reagálnunk és alkalmazkodnunk kell.

Most, hogy nem találkozhatunk szeretteinkkel, barátainkkal és kedves rokonainkkal, elmaradnak a születésnapi/névnapi közös ünneplések, évfordulós és családi összejövetelek.

Ezen nehéz időszakban, még ha személyesen nem is tudjuk felköszönteni őket, azért szeretnénk tudatni velük, hogy gondolunk rájuk.

Ebben szeretnénk segítséget és megoldást nyújtani virágküldő szolgáltatásunkkal, melynek segítségével házhoz jön az Önök által megálmodott virágdekoráció, így szeretteiket otthonukban is megörvendeztethetik ezekkel a kompozíciókkal.

Megbízható futárunk az egészségügyi követelményeket betartva szállítja le kért virágot, így biztonságban érezheti magát a szállítással kapcsolatban is.

A fizetés előre utalással vagy futárunknál készpénzzel lehetséges.

A minimum rendelési összeg 5.000,- Ft, a szállítási költség körzetenként változik, erről kérjen további tájékoztatást a rendelés leadásánál. A virágcsodákat Budapest és Monor egész területén ingyenes szállítjuk.

Kérdés vagy különleges kérés esetén

várjuk rendelését telefonon: +36 30 768 8283

vagy emailben: kruchio@kruchiodesign.hu

 


Lepje meg szeretteit vagy önmagát egy Kruchiódesign-os kompozícióval!

Online virágrendelés - Kruchió Design